Trump a sarbatorit 100 de zile cu lauda de sine si atacuri la presa (Foto & Video)

Duminica, 30 Aprilie 2017, ora 09:16
1971 citiri
Trump a sarbatorit 100 de zile cu lauda de sine si atacuri la presa (Foto & Video)
Foto: captura video YouTube/Right Side Broadcasting Network

Presedintele american, Donald Trump, a sarbatorit, sambata, primele 100 de zile ale mandatului, in prezenta partizanilor sai, laudandu-se cu un bilant provizoriu "foarte productiv" si anuntand "mari, mari batalii pe viitor".

"Primele 100 de zile ale mele au fost foarte palpitante si foarte productive", a declarat Donald Trump in cursul unei reuniuni publice in Pennsylvania, unul din statele care i-au permis victoria la 8 noiembrie 2016, si "vom castiga fiecare mare, mare batalie pe viitor", a adaugat el, citat de AFP.

"Am fost in actiune in aceste 100 de zile", a mai spus el, in pofida numeroaselor rasturnari de situatie cu care s-a confruntat, dintre care cele mai flagrante raman esecul in privinta asigurarilor de sanatate si suspendarea de catre justitie a decretului sau antiimigratie.

In cursul acestui miting din orasul Harrisburg, capitala statului Pennsylvania, pancarte agitate de spectatori afisau contrariul: "Promisiuni facute. Promisiuni tinute". Multimea a scandat "SUA, SUA" ori l-a aplaudat frenetic pe Trump, regasind atmosfera campaniei electorale din 2016.

Trying not to be too judgmental but the folks at the #TRUMPRally are looking like they have All been scraped from the bottom of the pan@CNN pic.twitter.com/1e7tRMrpQc- SKRATH (@stekelrat) 29 aprilie 2017

Presedintele american a profitat de o buna parte a discursului sau pentru a critica aspru mass-media, uneori chiar numindu-le: "CNN si MSBNC sunt fake news", potrivit dpa.

Pennsylvania 'Patriots' Celebrate Trump's #100Days: 'He's a Rockstar!' #TrumpRally https://t.co/rP2bcqU85Y pic.twitter.com/ZcKUcGPA3w- FOX Cinemas (@FOXCinemas) 30 aprilie 2017

El s-a aratat incantat sa se afle in Pennsylvania, "la peste 150 de kilometri de mlastina de la Washington", unde in acelasi moment se desfasura Balul Asociatiei corespondentilor la Casa Alba, o intalnire traditionala pentru presedintii americani, pe care Donald Trump a decis sa o boicoteze, estimandu-se "maltratat" de presa.

La acest dineu, "foarte, foarte plictisitor", participa "un mare numar de actori de la Hollywood", a declarat Donald Trump, care i-a incitat pe cei prezenti sa huiduie organismele de presa prezente la balul din capitala tarii.

Retweet this as much as you can to show the Democrats that we Believe in GOD and we will not be swayed! #TrumpRally pic.twitter.com/eisjnnEN7g- Donald J Trump Train (@Real_TrumpTrain) 30 aprilie 2017

In paralel, in sute de orase din SUA, au avut loc, sambata seara, manif ...citeste mai departe despre "Trump a sarbatorit 100 de zile cu lauda de sine si atacuri la presa (Foto & Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump miting 100 zile , #Stiri International