Trump a postat un video in care tranteste la pamant si loveste sigla CNN (Video)

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 19:50
1059 citiri

Presedintele american, Donald Trump, a dus la un alt nivel confruntarea sa cu una dintre institutiile de presa care il critica cel mai mult, CNN.

Astfel, intr-un clip postat pe contul sau de Twitter, Donald Trump apare punand la pamant un adversar, intr-o lupta de wrestling, apoi lovindu-l cu pumnul in cap. Clipul este editat, iar in locul capului adversarului apare sigla CNN.

"#FraudNewsCNN #FNN", a scris pe Twitter Donald Trump, insotind clipul editat.

Inregistrarea are 28 de secunde si a fost ulterior redistribuita de Trump si pe contul oficial al presedintelui Statelor Unite, @POTUS.

#FraudNewsCNN #FNN pic.twitter.com/WYUnHjjUjg- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2 iulie 2017

CNN a reactionat si a numit aceasta postare "un tweet juvenil", adaugand ca "este o zi trista cand presedintele Statelor Unite incurajeaza violenta impotriva reporterilor".

"Clipul de duminica este parte a unei campanii anti-media tot mai intensa a presedintelui. CNN, The New York Times, The Washington Post au fost cateva dintre tinte", noteaza televiziunea in comunicatul sau.

"Trump pare sa promoveze violenta impotriva CNN cu un tweet", a titrat si The Washington Post.

Clipul original dateaza din anul 2007, cand omul de afaceri si de televiziune Donald Trump a facut parte dintr-o echipa intr-o confruntare de wrestling, WrestleMania 23. Atunci, in cadrul spectacolului, cel batut era Vince McMahon, vedeta din lumea wrestlingului, care este de aceeasi varsta cu presedintele american.

Sambata, Donald Trump a postat mesaje despre "fake media" pe contul sau de Twitter, printre care si unul privind redenumirea "fake news" in "fraud news" ("stiri frauduloase" - trad.), cu referire la CNN.

Iata mai multe despre cea mai recenta confruntare a lui Trump cu presa

"Ma gandesc sa schimb numele #FakeNews CNN in #FraudNewsCNN!", a notat Trump.

"Presa falsa si necinstita lucreaza din greu sa convinga republicanii si pe altii ca nu ar trebui sa folosesc social media - insa amintiti-va ca am castigat alegerile din 2016 cu interviuri, discursuri si social media. Am fost nevoit sa inving #FraudNews si am facut-o. Vom continua sa castigam!", a mai scris presedintele Statelor Unite.

I am thinking about changing the name #FakeNews CNN to #FraudNewsCNN!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 1 iulie 2017

...citeste mai departe despre "Trump a postat un video in care tranteste la pamant si loveste sigla CNN (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump sigla CNN, #Trump razboi CNN, #Trump batut CNN, #Trump Fake News CNN , #Stiri International