Trump a facut, de cand e presedinte, peste 10.000 de declaratii false

Luni, 29 Aprilie 2019, ora 20:06
712 citiri
Trump a facut, de cand e presedinte, peste 10.000 de declaratii false
Foto: Arhiva Facebook/Casa Alba

Publicatia The Washington Post informeaza ca presedintele american Donald Trump a facut, de la momentul investirii in functie, peste 10.000 de declaratii false si care induc in eroare.

Glenn Kessler, documentarist al The Post, a spus ca "presedintele continua sa faca declaratii false sau derutante intr-un ritm incredibil", potrivit CNN.

In luna septembrie a anului trecut, aceste declaratii ale lui Trump atinsesera numarul de 5.000. "Este vorba, in medie, de 23 de declaratii false ori derutante facute pe zi in ultimele sapte luni".

Articolul publicat de Kessler impreuna cu Salvador Rizzo si Meg Kelly arata ca "acest tsunami de neadevaruri este in crestere".

Majoritatea afirmatiilor lui Trump fac referire la imigranti si democrati, la cercetarea lui Robert Mueller si la realizarile administratiei lui.

Dupa mitingul de sambata seara, sustinut de presedinte in Wisconsin, numaratoarea facuta de The Washington Post a ajuns la 10.111 afirmatii false, pentru cele 828 de zile ale lui Trump in functie. ...citeste mai departe despre "Trump a facut, de cand e presedinte, peste 10.000 de declaratii false" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump minciuni presedinte SUA , #Stiri International