Trump a avut o intalnire cu serviciile secrete la sediul FBI

Joi, 18 August 2016, ora 08:21
824 citiri
Trump a avut o intalnire cu serviciile secrete la sediul FBI
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Donald Trump a participat, miercuri, la primul sau briefing confidential cu reprezentanti ai serviciilor de informatii americane, un privilegiu rezervat candidatilor la Casa Alba pentru a-i pregati pentru responsabilitatile care le-ar putea reveni.

Candidatul republican s-a deplasat la sediul FBI din New York pentru a participa la aceasta reuniune de informare pe teme de securitate, potrivit postului ABC, intrucat imobilul dispune de sali securizate.

Briefingurile pe teme de securitate nationala sunt organizate de Biroul Directorului informatiilor americane, seful comunitatii de intelligence din SUA. Democrata Hillary Clinton ar urma sa beneficieze si ea de acestea, insa separat, relateaza AFP.

Sedintele de informare vizeaza pregatirea candidatilor pentru functia suprema in stat, in caz de victorie in alegerile din noiembrie, furnizandu-le informatii privind amenintarile existente in lume la adresa SUA. Insa, potrivit NBC, Donald Trump nu va primi nicio informatie privind ...citeste mai departe despre "Trump a avut o intalnire cu serviciile secrete la sediul FBI" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump servicii secrete FBI , #Stiri International