Trump a ales un miliardar considerat "regele falimentului" pentru postul de secretar al Comertului

Joi, 24 Noiembrie 2016, ora 18:48
1014 citiri
Trump a ales un miliardar considerat "regele falimentului" pentru postul de secretar al Comertului
Foto: Captura video CNBC

Presedintele ales Donald Trump urmeaza sa-l desemneze pe Wilbur Ross Jr., cunoscut ca fiind "regele falimentului", pentru postul de secretar al Comertului, scrie presa americana.

Informatia apare in multe publicatii americane pe surse. AFP, de exemplu, citeaza un oficial, fara insa a-l numi.

Wilbur Ross, a carui avere este estimata la aproape 3 miliarde de dolari, detine, printre altele, o vila in Florida, foarte aproape de cea a lui Trump. Are 78 de ani si afirma ca il sustine pe Trump pentru ca "e nevoie de o abordare noua a guvernului, mai radicala fata de ceea ce am avut pana acum".

Adept al unei retorici populiste, dupa cum scrie Fortune, care citeaza AFP, Ross duce o viata la care putini au acces. Are birourile in New York si casa in Palm Beach, California. Detine o colectie de arta ce valoreaza mai bine de 100 de milioane de dolari.

Absolvent al Universitatii Yale, acesta a fost timp de 24 de ani bancher la Rothschild. In 2000 si-a deschis ...citeste mai departe despre "Trump a ales un miliardar considerat "regele falimentului" pentru postul de secretar al Comertului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Wilbur Ross numit Trump, #TRump numit secretar Comert, #rege faliment numit Trump, #miliardari administratie Trump , #Stiri International