Tranzitia la Casa Alba devine tensionata. Cum va iesi Trump din situatia complicata in care singur s-a bagat?

Sambata, 31 Decembrie 2016, ora 10:46
1702 citiri
Tranzitia la Casa Alba devine tensionata. Cum va iesi Trump din situatia complicata in care singur s-a bagat?
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a socat din nou lumea cu lauda la adresa liderului rus Vladimir Putin, iar declaratia sa a starnit comentarii acide atat din partea presei, cat si pe retelele sociale.

Trump, care isi va prelua mandatul de presedinte al Americii pe 20 ianuarie, l-a numit pe Putin "foarte destept" pentru ca nu a raspuns cu aceeasi moneda sactiunilor impuse de presedintele american in exercitiu, Barack Obama, care a dispus expulzarea unor diplomati rusi dupa implicarea Moscovei in alegerile prezidentiale din SUA.

Dupa ce liderul rus a spus ca nu va expulza, la randul sau, niciun diplomat american si ca va restaura relatiile ruso-americane cand Trump va deveni presedinte, republicanul a raspuns in stilul caracteristic pe Twitter.

"Foarte buna miscarea cu amanarea (raspunsului la sanctiuni - n.red.) (din partea lui V. Putin) - Intotdeauna am stiut ca este foarte destept!", a scris Donald Trump pe reteaua de socializare, prin care poate comunica direct cu ...citeste mai departe despre "Tranzitia la Casa Alba devine tensionata. Cum va iesi Trump din situatia complicata in care singur s-a bagat?" pe Ziare.com

#Trump Putin reactie, #Trump lauda Putin criticat , #Stiri International