Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood

Marti, 02 August 2011, ora 19:19
2660 citiri
Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood

Inteligenta se numara printre criteriile de baza pentru o cariera la Hollywood. Cei mai bine platiti actori sunt dovada vie a acestui aspect, pentru ca au luat deciziile corecte la momentul potrivit. Johnny Depp se afla pe prima pozitie, anul trecut, in topul celor mai bine platiti actori, realizat de Forbes, cu incasari de 75 de milioane de dolari. In editia de anul acesta, clasamentul arata cu totul altfel. 

Anul trecut, Johnny Depp se afla in fruntea clasamentului celor mai bine platiti actori de la Hollywood. In 2011, acesta a fost detronat de Leonardo DiCaprio, care a avansat de pe pozitia a cincea pana pe primul loc. De-a lungul anului trecut, Depp a castigat 50 de milioane de dolari, in timp ce DiCaprio a obtinut 77 de milioane de dolari.

Amandoi au avut parte de bogatie si faima, dupa ce au avut de luat o serie de decizii dificile in cariera.

Dupa ce a jucat in mega productia Titanic, in 1997, Leonardo DiCaprio a primit mai multe oferte de roluri. Tanarul actor ar fi putut cu usurinta sa devina simbolul pentru un anumit gen de public, amator de comedii romantice si usoare. Cu toate acestea, el a asteptat ,,oferte serioase”, din partea unor regizori cu greutate.

Putine filme in care actorul a jucat au inregistrat un succes de talia Titanicului, dar au reusit sa ii consolideze reputatia lui DiCaprio, ca unul dintre tinerii care au avut sansa sa lucreze cu cei mai buni regizori ai lumii.

In 2010, datorita reputatiei, DiCaprio a devenit unul dintre cei mai bine platiti actori. Cele doua blockbustere, Shutter Island si Inception i-au adus tanarului actor, in total, un profit de 1,2 miliarde de dolari.

Shutter Island a fost cea de-a patra colaborare a actorului cu Martin Scorsese, in timp ce Inception a fost regizat de Christopher Nolan.

Conform estimarilor Forbes, Leonardo DiCaprio a obtinut, in perioada mai 2010-mai 2011, 77 milioane de dolari.

Johnny Depp este un alt actor care a dobandit faima la o varsta frageda. Dupa succesul obtinut de show-ul de televiziune Jump Street, Johnny Depp ar fi putut devein un star de actiune.

El a preferat, insa, colaborarea cu Tim Burton si John Waters, doi regizori importanti de la Hollywood. Celebra serie “Piratii din Caraibe” a fost cea care i-a consolidat reputatia lui Depp.

Multumita faptului ca Jack Sparrow este un simbol la fel de important ca Peter Pan, pentru Disney, actorul poate solicita sume exorbitante, pentru eventualele continuari ale francizei.

In intervalul mai 2010-mai 2011, Johnny Depp a incasat, 50 de milioane de dolari, potrivit estimarilor Forbes.

Pe locul al treilea in clasamentul celor mai bine platiti actori de la Hollywood se afla Adam Sandler, cu venituri estimate la 40 de milioane de dolari.

Grown Ups, cel mai recent succes al actorului, a obtinut cele mai mari incasari din toate timpurile, respectiv 271 milioane de dolari. Datorita rolului din Funny People, in care Sandler joaca un personaj in varsta, Adam Sandler si-a rotunjit veniturile cu 71 de milioane de dolari.

Pe locul patru se afla Will Smith, prototipul eroului care salveaza ziua, intr-un mod comic. Multumita platii in avans pentru cea de-a treia continuare a seriei Men in Black, Smith are in conturi cu 36 de milioane de dolari mai mult.

Tom Hanks ocupa locul al cincilea, cu 35 de milioane de dolari. Cel mai recent film in care joaca Hanks, intitulat Larry Crowne, a avut incasari de 51 de milioane de dolari, in box office-ul global.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#actor, #top actori bine platiti, #top actori hollywood , #Stiri International