Tony Blair, mesaj pentru sustinatorii Brexitului: Nigel Farage si ai lui nu au curatat mlastina politicii. Ei au creat-o!

Duminica, 12 Mai 2019, ora 15:39
647 citiri
Tony Blair, mesaj pentru sustinatorii Brexitului: Nigel Farage si ai lui nu au curatat mlastina politicii. Ei au creat-o!
Foto: captura video Youtube/Sky News

Fostul premier britanic Tony Blair le-a transmis celor pro-Brexit ca sunt responsabili pentru ca au creat o imagine conform careia Brexitul "este raspunsul la problemele tarii, cand de fapt nu este raspunsul la nimic", noteaza Politico.

Blair, cel care sustine organizarea unui al doilea referendum, a declarat pentru Sky News: "Nigel Farage si oamenii asociati cu el nu sunt cei care au curatat mlastina politicii. Ei sunt cei care au creat-o".

Blair le-a avertizat pe cele doua partide mari - laburistii si conservatorii - ca daca va exista un Brexit strict va exista o "revolutie pasnica" prin care vor fi dati la o parte.

El a precizat ca laburistii si conservatorii vor avea o provocare imensa la aceste alegeri europarlamentare din cauza pozitionarii lor cu privire la Brexit, care a determinat multi alegatori sa voteze cu alte partide.

Blair a afirmat intr-un editorial in The Observer ca "nehotararea distructiva a laburistilor" privind Brexitul "nu a multumit pe nimeni" si a dezamagit tara. El a declarat la Sky ca "in ciuda tuturor acestor lucruri" ar vota cu Partidul Laburist la alegerile europarlamentare insa a sfatuit sustinatorii laburisti sa voteze cu un partid pro-UE daca nu pot vota cu Partidul Laburist.

"Ma intalnesc cu oameni care spun ca nu pot vota cu Partidul Laburist in acest moment, asa ca le spun 'nu stati acasa, duceti-va si votati cu un partid pro-UE'", a precizat Blair.

Blair a informat ca vorbeste cu partidul anti-Brexit Change UK: "Simpatizez cu multe din ce spun ei".

Marea Britanie participa la alegerile europarlamentare. Votul va avea loc pe 23 maiDonald Tusk sustine ca sunt 30% sanse ca Brexit-ul sa fie anulat ...citeste mai departe despre "Tony Blair, mesaj pentru sustinatorii Brexitului: Nigel Farage si ai lui nu au curatat mlastina politicii. Ei au creat-o!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tony Blair mesaj vot britanici europarlamentare, #Blair Farage mlastina politica , #Stiri International