Tomac (PMP): Agentia Europeana a Medicamentului nu va fi la Bucuresti. EMA nu crede in PSD

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 15:45
1000 citiri
Tomac (PMP): Agentia Europeana a Medicamentului nu va fi la Bucuresti. EMA nu crede in PSD
Foto: Facebook Eugen Tomac

Presedintele Executiv al PMP Eugen Tomac afirma ca Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) nu va fi gazduita la Bucuresti, semn ca "EMA nu crede in PSD", el declarandu-se "aproape sigur" ca sediul institutiei va fi la Bratislava.

Financial Times a relatat joi ca cele mai mari sanse pentru a gazdui sediul Agentiei Europene a Medicamentului le au orasele Milano si Bratislava, citand mai multi oficiali europeni. Votul privind gazduirea EMA este asteptat in 20 noiembrie.

Intr-o postare pe Facebook intitulata "EMA nu crede in PSD" Tomac scrie: "Un esec de rasunet se prefigureaza in curtea PSD peste cateva zile. Abordarea ceausista si campaniile de izolare a Romaniei, practicate de PSD in relatia cu oricine se apropie de noi sau a investit in tara, a inceput sa ingrijoreze tot mai mult decidentii europeni".

El noteaza ca "Romania este tara din Uniunea Europena care nu gazduieste nicio institutie europeana" si ca exista o sansa legata de Agentia Europeana a Medicamentului (EMA), dar "nici aceasta nu va veni la Bucuresti pentru simplul motiv ca Sanatatea este patronata in Romania de o nulitate politica incapabila sa inteleaga ca a pus pe butuci definitiv un domeniu vital al societatii".

Tomac sustine ca actualul ministru al Sanatatii nu avea cum sa convinga Bruxelles-ul ca putem gazdui EMA la Bucuresti, pentru ca "EMA nu crede in PSD".

"Sunt aproape sigur ca EMA va pleca la Bratislava, pentru ca PSD a confiscat sintagma "Indrazneste sa crezi"!", spune Eugen Tomac in finalul postarii. ...citeste mai departe despre "Tomac (PMP): Agentia Europeana a Medicamentului nu va fi la Bucuresti. EMA nu crede in PSD" pe Ziare.com

#Agentia Europeana Medicament Bucuresti , #Stiri International