Tiraspolul acuza Chisinaul de razboi hibrid impotriva Transnistriei

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 19:26
838 citiri

Ministrul de Externe al Transnistriei, Nina Stanski, sustine ca Ucraina si Republica Moldova poarta un razboi hibrid impotriva republicii separatiste.

Intr-un interviu pentru un post de televiziune din Sankt Petersburg, citat de Sputnik, oficialul a spus ca Kievul si Chisinaul au inceput o blocada economica, un razboi economic si alte metode de izolare.

Astfel, desi nu exista inca o amenintare militara directa, Ucraina si R.Moldova poarta un razboi hibrid impotriva Transnistriei.

Ucraina, din nou o tinta? Amenintari militare dinspre Transnistria

In aceasta situatie, Stanski a accentuat ca "sperantele transnistrenilor stau exclusiv in Rusia", adaugand ca republica separatista este recunoscatoare pentru sustinerea politica si asistenta economica furnizate de Rusia.

Fara ajutorul Moscovei, regiunea ar fi lovita de o criza ...citeste mai departe despre "Tiraspolul acuza Chisinaul de razboi hibrid impotriva Transnistriei" pe Ziare.com

#Ucraina Moldova razboi hibrid Transnistria, #Transnistria Ucraina Moldova, #ministru Externe Transnistria , #Stiri International