Tirada lui Donald Trump impotriva imigrantilor mexicani nu a ramas fara urmari

Joi, 25 Iunie 2015, ora 22:37
833 citiri
Tirada lui Donald Trump impotriva imigrantilor mexicani nu a ramas fara urmari
Foto: Twitter/Donald Trump

Cuvintele dure impotriva imigrantilor mexicani rostite de Donald Trump cu ocazia discursului de lansare a candidaturii sale la presedintia Statelor Unite nu au ramas fara urmari: Univision, cea mai mare retea de televiziune in limba spaniola din SUA, a anuntat joi ca a rupt orice legatura cu organizatia Miss Universe a controversatului magnat.

In plus, solistul columbian de reggaeton J. Balvin a comunicat ca nu va mai canta in cadrul urmatoarei editii a concursului de frumusete Miss USA, conform AFP si starpulse.com.

In deja celebrul discurs sustinut la 16 iunie, Donald Trump spunea: "Cand (oare) vom invinge Mexicul in lupta de la granita? Ei rad de noi, de prostia noastra. Iar acum ne inving si economic. Ei nu sunt prietenii nostri, credeti-ma. Ne omoara economic (...) Statele Unite au devenit groapa de gunoi pentru problemele tuturor celorlalti.

Atunci cand Mexicul isi trimite oamenii aici, nu ii trimite pe cei mai buni. Ei trimit oamenii care au numeroase probleme si ...citeste mai departe despre "Tirada lui Donald Trump impotriva imigrantilor mexicani nu a ramas fara urmari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#urmari discurs Trump Mexic, #reactii Trump Mexic, #Trump Miss Universe Univision, #Donald Trump presedintie , #Stiri International