Theresa May il lauda pe Trump, dupa ce inainte sa fie ales presedinte il critica: E usor de vorbit cu el

Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 15:12
1119 citiri
Theresa May il lauda pe Trump, dupa ce inainte sa fie ales presedinte il critica: E usor de vorbit cu el
Foto: Facebook/Theresa May

Premierul britanic Theresa May sustine ca este "foarte usor de vorbit" cu presedintele ales al SUA Donald Trump, in ciuda faptului ca, in timpul campaniei electorale din Statele Unite, l-a criticat pe republican.

Complimentul pe care i l-a facut Theresa May lui Trump face parte din incercarea liderului de la Londra de a construi o relatie sanatoasa cu noua administratie de la Casa Alba, scrie The Independent.

"Donald Trump este o persoana care pretuieste relatia pe care o are cu Marea Britanie. Cand am discutat (cu Trump - n.red.), acesta a fost unul dintre punctele cheie despre care am vorbit, despre profunzimea relatiei noastre speciale si despre faptul ca amandoi vrem sa ne asiguram ca vom pastra asta, dar si ca vom continua sa construim pentru viitor", a declarat Theresa May, in timpul unei vizite in Orientul Mijlociu.

Intrebata cum i s-a parut presedintele ales al SUA, May a spus ca este "foarte usor de vorbit" cu el.

Amintim un episod din timpul campaniei electorale ...citeste mai departe despre "Theresa May il lauda pe Trump, dupa ce inainte sa fie ales presedinte il critica: E usor de vorbit cu el" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Theresa May Trump, #Theresa May vorbit Trump , #Stiri International