The Telegraph: Cum l-au creat opt ani de Barack Obama pe Donald Trump

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 16:04
1158 citiri
The Telegraph: Cum l-au creat opt ani de Barack Obama pe Donald Trump
Foto: Facebook/Barack Obama

Victoria lui Donald Trump a starnit nemultumire in randul multor americani, care au iesit in strada si au protestat scandand ca republicanul nu este presedintele lor. Insa si cand Barack Obama a castigat alegerile in noiembrie 2008 nu toata lumea s-a bucurat.

Editorialistul Simon Heffer a povestit, intr-un articol publicat pe site-ul The Telegraph, ca in acea dimineata a pornit televizorul pentru a urmari reactiile. Cei de la Fox News abia isi stapaneau furia, in timp ce jurnalistii de la MSNBC erau in extaz.

Mai tarziu, o femeie intervievata in fata casei sale vorbea in lacrimi despre ce inseamna pentru ea victoria lui Obama. "Acum stiu ca locuinta nu imi va fi executata silit", spunea aceasta.

Jurnalistul a subliniat ca a sperat ca femeia sa fi avut dreptate, adaugand insa ca lucrurile care s-au intamplat in cei opt ani in care Obama a fost presedinte sugereaza ca, in realitate, ea ar putea fi dezamagita.

America, suparata dupa doua mandate ale lui Bush

America era ...citeste mai departe despre "The Telegraph: Cum l-au creat opt ani de Barack Obama pe Donald Trump" pe Ziare.com

#Obama creat Trump, #mostenire Obama , #Stiri International