Teroarea din Rusia: "Vaduva neagra", pericolul mortal pentru Olimpiada de Iarna

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 10:13
1321 citiri
Teroarea din Rusia: "Vaduva neagra", pericolul mortal pentru Olimpiada de Iarna
Foto: news.com.au

Rusia este amenintata de un nou val de terorism care vine din partea unor tinere ce tin cu orice pret sa razbune moartea sotilor lor din Daghestan si sa instaureze teroarea in tara.

"Vaduva neagra" este un fenomen intalnit in randul teroristilor rusi, femeile care fac parte din grupare fiind alese special pentru a se sacrifica in numele unui scop suprem, scrie news.com.au.

Tinerele sunt ademenite de extremisti cu promisiunea unei tari sfinte conduse de un lider suprem. El este un fel de Osama Bin Laden al Rusiei, numele lui fiind Doku Umarov (49 de ani). Acesta a fost in trecut inginer de instalatii petroliere. El chiar s-a autoproclamat emir al unui stat musulman numit "Emiratele din Caucaz".

O grupare terorista foarte periculoasa

Aceste femei au relatii pasionale cu alti teroristi inrolati in acelasi scop al purtarii unui "razboi sfant". Adesea, el provin din familii normale, dar se convertesc brusc la islamism.

Primul care se sacrifica este barbatul, el fiind apoi ...citeste mai departe despre "Teroarea din Rusia: "Vaduva neagra", pericolul mortal pentru Olimpiada de Iarna" pe Ziare.com

#terorism Rusia Daghestan, #bomba olimpiada Rusia , #Stiri International