Carnagiu in Paris: Peste 150 de oameni ucisi de jihadisti, Franta isi inchide granitele LIVE

Sambata, 14 Noiembrie 2015, ora 05:37
1040 citiri
Carnagiu in Paris: Peste 150 de oameni ucisi de jihadisti, Franta isi inchide granitele LIVE
Foto: Twitter/ Jerome PASANAU

Parisul retraieste cosmarul terorismului, de data aceasta intr-un atac fara precedent. Cel putin 153 de oameni au murit si 200 se afla in stare grava, in spitalele din capitala franceza. Sunt cele mai sangeroase atentate produse in Europa, de la cele din Madrid, din 2004.

Mai multe atacuri teroriste au avut loc, vineri seara, la Paris. Este vorba despre doua explozii, provocate de kamikaze, langa Stade de France, unde a avut loc meciul amical dintre Franta si Germania. Presedintele francez Francois Hollande a fost evacuat de pe stadion. In paralel, au fost semnalate cel mai multe incidente armate in zonele Fontaine au Roi, Charonne si Bataclan.

De asemenea, la sala de concerte Bataclan, unde a fost o luare de ostatici, a avut loc un adevarat carnagiu. Politia franceza a anuntat ca in jur de oameni au fost ucisi Doar la Batacla.

Statul Islamic a revendicat atentatele din capitala franceza.

Presedintele francez a declarat stare de urgenta si a inchis granitele. Administratia ...citeste mai departe despre "Carnagiu in Paris: Peste 150 de oameni ucisi de jihadisti, Franta isi inchide granitele LIVE" pe Ziare.com

#atac terorist Paris, #atentate teoriste Paris Franta , #Stiri International