Tensiuni dupa ce Argentina a scufundat un vapor chinezesc

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 17:43
1321 citiri
Tensiuni dupa ce Argentina a scufundat un vapor chinezesc
Foto: Captura video YouTube

Paza de coasta argentiniana a anuntat ca a scufundat un vas de pescuit din China, acesta pescuind intr-o zona restrictionata.

Paza de coasta argentiniana a urmarit si, in final, a scufundat nava Lu Yan Yuan Yu 010, dupa ce a observat ca pescuia ilegal in apele teritoriale argentiniene, aproape de Puerto Madryn, au anuntat oficiali citati de CNN.

Intai, au fost trase mai multe focuri de avertizare, moment in care toate luminile de pe ambarcatiune au fost stinse. Mai mult, vasul a fost indreptat in directia celui al pazei de coasta, cu intentia clara de coliziune, dupa cum sustine personalul de pe nava pazei de coasta.

Astfel, au fost puse in pericol nu doar vietile celor de pe vasul de pescuit, ci si cele ale personalului de pe nava argentiniana, se arata intr-un comunicat. Acesta a fost ...citeste mai departe despre "Tensiuni dupa ce Argentina a scufundat un vapor chinezesc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vas pescuit chinez scufundat Argentina, #paza coasta Argentina scufundat nava chineza, #chinezi pescuit ape teritoriale Argentina , #Stiri International