Temutul lider al Statului Islamic a provocat o disputa neasteptata: e Rolex sau Omega?

Luni, 07 Iulie 2014, ora 11:50
1109 citiri
Temutul lider al Statului Islamic a provocat o disputa neasteptata: e Rolex sau Omega?
Foto: The Telegraph

Liderul gruparii Statul Islamic al Irakului si Levantului a starnit confuzie printre sustinatorii sai dupa ce a aparut pentru prima oara intr-o inregistrare video purtand un ceas de mana care parea un Omega scump sau Rolex.

Autointitulatul "Calif Ibrahim" a provocat o discutie despre branduri dupa ce, in predica sa care a durat aproape 20 de minute, publicul privitor a vazut un ceas foarte scump la incheietura sa, scrie The Telegraph.

Al Baghdadi a aparut intr-o mantie neagra si un turban negru, incercand astfel sa evoce amintirea ultimilor califi arabi care au condus din Bagdad, dar a rupt-o cu traditia atunci cand s-a afisat cu ceasul sau.

Piesa, despre care se crede ca este ori un Rolex, un Sekonda ori un Omega Seamaster de 3.500 de lire, a parut nepotrivita cu valorile exprimate in discursul sau, in care a sustinut ca, sub conducerea Statului Islamic, musulmanii intregii ...citeste mai departe despre "Temutul lider al Statului Islamic a provocat o disputa neasteptata: e Rolex sau Omega?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Lider ISIL ceas scump, #Baghdadi ceas Rolex Omega, #calif islamist ceas Rolex Omega , #Stiri International