Surpriza lui Obama pentru printul Harry

Sambata, 30 Septembrie 2017, ora 17:31
1099 citiri

Fostul presedinte al SUA Barack Obama a fost prezent, vineri, alaturi de printul Harry al Marii Britanii, la competitiile din cadrul jocurilor Invictus, organizate in acest an in Canada si destinate militarilor care au fost raniti in teatrele de razboi.

Prezenta lui Obama la Toronto a fost o surpriza, relateaza BBC. Fostul presedinte a asistat impreuna cu printul Harry la meciul de baschet in scaun cu rotile dintre echipele SUA si Frantei. Inainte de inceperea partidei, Obama a discutat cu baschetbalistii americani, care au si castigat partida, cu 28-6.

Meciul a fost urmarit din tribuna si de fostul vicepresedinte Joe Biden, impreuna cu sotia sa, Jill.

Jocurile Invictus au fost infiintate de printul Harry in 2014, in semn de respect pentru militarii grav raniti pe campul de lupta. Prima editie a avut loc la Londra. Dupa 10 ani in care el insusi a lucrat in armata britanica, printul Harry a decis sa se foloseasca de autoritatea pe care o are pentru a organiza o competitie in care cei trecuti in rezerva sa se poata reabilita partial, fizic si psihic.

La Jocurile Invictus de la Toronto participa peste 500 de militari din 17 tari. Romania este prezenta si ea in acest an, cu o delegatie care pana acum a castigat deja 4 medalii, dintre care una de aur.

Un maior ranit in Afganistan a castigat prima medalie pentru Romania la Jocurile Olimpice Invictus 2017 (Video)Inca o medalie pentru echipa Romaniei la Jocurile Invictus (Foto)Prima medalie de aur pentru Romania, la Jocurile Invictus

C.B. ...citeste mai departe despre "Surpriza lui Obama pentru printul Harry" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama Harry Invictus Canada , #Stiri International