Summit G20: Ivanka Trump i-a tinut locul tatalui sau la una dintre discutii (Foto)

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 20:02
911 citiri
Summit G20: Ivanka Trump i-a tinut locul tatalui sau la una dintre discutii (Foto)
Foto: Business Insider

Ivanka Trump, fiica presedintelui american, l-a inlocuit pe acesta in timpul unei mese rotunde de la summtul G20, din Hamburg, Germania.

Prima persoana care a semnalat situatia a fost Svetlana Lukas, unul dintre consilierii presedintelui rus Vladimir Putin.

Aceasta a postat doua mesaje pe Twitter, dar si o poza din sala de lucru, transmite Business Insider.

2nd day of #G20 Hamburg summit starts with Africa, Migration & Health. Ivanka accompanies Pres Trump pic.twitter.com/TJN07r9ftX- Svetlana Lukash (@LanaLukash) 8 iulie 2017

"Ivanka il acompaniaza pe presedintele Trump", a scris rusoaica, care a adaugat dupa cateva minute ca "Ivanka il inlocuieste acum pe Trump".

La scurt timp, insa, Svetlana Lukas a sters al doilea mesaj publicat pe Twitter.

Totusi, informatia a fost confirmata de mai multi oficiali europeni prezenti in sala. Nu se stie insa pana in acest moment unde s-a dus Trump si de ce a fost nevoie ca Ivanka sa se aseze la masa in locul sau.

Trump: Ivanka ar fi avut o viata mai usoara daca nu ar fi fost fiica mea

Tot la summitul G20, Donald Trump nu a ratat ocazia sa isi laude fiica, despre care a spus ca ar fi avut o viata mai usoara daca nu ar fi fost fata lui.

"Sunt foarte mandru de Ivanka", a spus seful SUA intr-un discurs difuzat de CNN, in cadrul caruia a anuntat lansarea unui nou fond al Bancii Mondiale dedicat sprijinirii femeilor antreprenor, numit Women Entrepreneurs Finance Initiative.

"E o campioana. Iar daca nu era fiica mea, i-ar fi fost mult mai usor", a spus presedintele american. "Poate ca acesta e singurul lucru rau din viata ei", a adaugat acesta.

Ivanka Trump ocupa pozitia de consilier al sefului SUA, tatal sau, insa nu e remunerata pentru aceasta functie.

Summitul G20 de la Hamburg: Melania Trump nu poate iesi din casa din cauza protestelor (Video)Melania Trump, trimisa sa-si scoata sotul din intalnirea cu Putin

C.P. ...citeste mai departe despre "Summit G20: Ivanka Trump i-a tinut locul tatalui sau la una dintre discutii (Foto)" pe Ziare.com

#Ivanka Trump summit G20, #Ivanka donald trump, #summit G20 , #Stiri International