SUA resping acuzatiile Rusiei conform carora Erdogan ar fi implicat in traficul de petrol cu Statul Islamic

Miercuri, 02 Decembrie 2015, ora 21:57
873 citiri
SUA resping acuzatiile Rusiei conform carora Erdogan ar fi implicat in traficul de petrol cu Statul Islamic
Foto: Facebook / Recep Erdogan

SUA resping acuzatiile Rusiei conform carora presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, familia sa si alti lideri turci ar fi implicati direct in comert ilegal de petrol cu gruparea jihadista Statul Islamic.

"Respingem hotarat ideea ca turcii ar lucra in vreun fel" cu Statul Islamic, a declarat purtatorul de cuvant al armatei americane, colonelul Steven Warren. "Este ridicol", a adaugat el, relateaza DPA.

Colonelul Steven Warren a precizat ca traficul de petrol inspre Turcia se desfasoara de mai multi ani si ca sunt depuse eforturi pentru a fi combatut.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si familia sa sunt direct "implicati" in traficul de petrol al organizatiei Statul Islamic, a denuntat miercuri ministrul adjunct rus al apararii, Anatoli Antonov, Rusia lansand astfel noi acuzatii la adresa Turciei pe fondul tensiunilor in crestere dintre cele doua tari dupa ce aviatia turca a doborat la 24 noiembrie un avion ...citeste mai departe despre "SUA resping acuzatiile Rusiei conform carora Erdogan ar fi implicat in traficul de petrol cu Statul Islamic" pe Ziare.com

#SUA Turcia trafic petrol, #Turcia trafic petrol stat islamic , #Stiri International