Strategul sef al lui Trump: Intunericul e bun. Darth Vader. Satana. Asta inseamna putere!

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 12:26
1178 citiri
Strategul sef al lui Trump: Intunericul e bun. Darth Vader. Satana. Asta inseamna putere!
Foto: captura video CNN

Steve Bannon, nationalistul ales strateg sef la Casa Alba de Donald Trump, spune ca nu regreta nimic din afirmatiile si deciziile sale controversate si anunta o revolutie in Partidul Republican.

"Intunericul este bun. Dick Cheney. Darth Vader. Satana. Asta inseamna putere. Ne ajuta cand ei o iau razna. Cand sunt orbi si nu vad cine suntem si ce facem", a declarat Steve Bannon referindu-se la contestatari, intr-un interviu publicat vineri, primul dupa alegerile prezidentiale din SUA, relateaza CNN.

Site-ul Briebart News, cu care Bannon a fost asociat inca de la lansare, in 2007, si pana in august, l-a sustinut cu vehementa pe Donald Trump in timpul campaniei prezidentiale, fiind cunoscut pentru pozitiile nationaliste, pentru promovarea unor teorii ale conspiratiei, dar si criticat ca fiind un site rasist, sexist si antisemit.

Decizia lui Donald Trump de a-l alege pe Bannon ca strateg sef a starnit vii reactii, viitorul presedinte fiind somat sa renunte la el.

Steve Bannon ...citeste mai departe despre "Strategul sef al lui Trump: Intunericul e bun. Darth Vader. Satana. Asta inseamna putere!" pe Ziare.com

#Steve Bannon strateg Trump , #Stiri International