Stormzilla devasteaza SUA: zapada de un metru, orase paralizate, 80 de milioane de oameni afectati (Foto)

Duminica, 24 Ianuarie 2016, ora 11:06
1053 citiri

Viscolul care a lovit cu forta unui uragan Coasta de Est a Statelor Unite a facut ravagii, afectand 80 de milioane de oameni, iar situatia ramane si duminica una critica.

Zapada a depasit un metru inaltime in unele locuri, mii de zboruri au fost anulate, iar drumurile in New York City si Washington sunt inchise.

Estimarile arata ca 80 de milioane de persoane din 20 de state se confrunta, pentru a doua zi consecutiv, cu furia naturii, care ii va tine in casa cel putin pana luni, arata The Guardian.

Autoritatile au avertizat populatia sa nu iasa pe strazi. Cu toate acestea, cel putin 19 persoane au murit in accidente de masini sau din cauza hipotermiei.

Stormzilla: ultimul bilant arata ca 15 persoane si-au pierdut viata in estul SUA

Este a treia cea mai mare furtuna de zapada din istoria New York City, avand in vedere ca stratul de nea a depasit sambata noapte 60 de centimetri.

Central Park storm total snow accumulation as of midnight was 26.8 inches. That makes this ...citeste mai departe despre "Stormzilla devasteaza SUA: zapada de un metru, orase paralizate, 80 de milioane de oameni afectati (Foto)" pe Ziare.com

#furtuna zapada SUA, #morti furtuna zapada SUA, #Stormzilla, #zapada SUA , #Stiri International