Statul Islamic trece la un alt nivel: Se lauda ca a atacat cu racheta o nava din Marea Mediterana

Joi, 16 Iulie 2015, ora 20:19
774 citiri
Statul Islamic trece la un alt nivel: Se lauda ca a atacat cu racheta o nava din Marea Mediterana
Foto: Twitter/Erin Cunningham/Provincia Sinai

O grupare terorista din Egipt afiliata Statului Islamic a anuntat, joi, ca a atacat cu racheta o nava militara din Marea Mediterana, in apropierea coastelor Israelului si Fasiei Gaza.

Este vorba despre organizatia jihadista Provincia Sinai, care urmareste in special sa atace soldati si politisti egipteni din peninsula Sinai, ucigand sute de oameni de la inlaturarea de la putere a presedintelui islamist Mohamed Morsi din 2013, relateaza Reuters.

Statul Islamic intra in Egipt: Masacru fara precedent in Peninsula Sinai

Pe Internet au aparut mai multe fotografii cu atentatul din Marea Mediterana. Acestea arata cum o racheta este lansata catre nava, cuprinsa de flacari in momentul impactului. Reuters mentioneaza ca nu a putut verifica varianta prezentata de militanti asupra incidentului.

Sinai Islamic State affiliate releases photos of what it says is a rocket attack on an Egyptian navy ship near Rafah. pic.twitter.com/1AjeIqq6rZ- ...citeste mai departe despre "Statul Islamic trece la un alt nivel: Se lauda ca a atacat cu racheta o nava din Marea Mediterana" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nava Statul Islamic, #nava atacata Statul Islamic, #nava Egipt Statul Islamic , #Stiri International