Statul Islamic revendica atacul de la Istanbul: Este un atac impotriva crestinilor

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 11:09
1664 citiri
Statul Islamic revendica atacul de la Istanbul: Este un atac impotriva crestinilor
Foto: Captura video YouTube

Statul Islamic a dat publicitatii, luni, un comunicat in care revendica atacul de la clubul Reina, din Istanbul, de Anul Nou.

"In continuarea operatiunilor binecuvantate pe care Statul Islamic le intreprinde impotriva aparatorului crucii, Turcia, un soldat eroic al califatului a atacat unul dintre cele mai faimoase cluburi de noapte, unde crestinii isi celebrau sarbatoarea apostata", se arata in comunicatul Statului Islamic, conform Al Jazeera.

In momentul atacului, in clubul Reina se aflau 500 - 600 de persoane. Atacatorul, care se pare ca a ajuns la club cu taxiul, a fost surprins de camerele de luat vederi intrand in club, cu un rucsac in spate. Este filmat apoi cum ucide doua persoane, la intrarea in club.

Ulterior, acesta intra in club si incepe sa traga la intamplare. Conform BBC, care citeaza presa turca, au fost trase, in total, 180 de gloante.

Atacul, in care au murit 39 de persoane, din care 25 straini, a durat 7 ...citeste mai departe despre "Statul Islamic revendica atacul de la Istanbul: Este un atac impotriva crestinilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stat Islamic revendica atac Turcia, #Stat Islamic revendica atac Istanbul, #autor atac club Istanbul , #Stiri International