Statul Islamic il ameninta pe "apostatul" Putin intr-un nou clip de propaganda

Luni, 07 Martie 2016, ora 19:24
910 citiri
Statul Islamic il ameninta pe "apostatul" Putin intr-un nou clip de propaganda
Foto: Kremlin (Arhiva)

Statul Islamic a lansat un nou clip de propaganda in care il ameninta, de aceasta data, pe presedintele Vladimir Putin cu un atac iminent pe teritoriul Rusiei.

Filmarea incepe cu o stire in limba rusa despre explozia unei masini in Daghestan, republica a Rusiei majoritar musulmana, in luna februarie, in urma careia doi oameni au murit, iar noua au fost raniti, informeaza Newsweek.

Jihadistii din videoclip, care vorbesc in limba rusa si se prezinta drept sustinatori ai liderului ISIL Abu Bakr al-Baghdadi, revendica atacul din Daghestan si ameninta ca Statul Islamic va lovi din nou Rusia.

Clipul a circulat in weekend pe conturile pro-ISIL de pe retelele de socializare, iar fragmente din inregistrare au fost publicate online de cotidianul israelian Jerusalem Post.

Liderul grupului de jihadisti din videoclipul de propaganda face apel la "fratii credinciosi" din Rusia sa se alature militantilor ISIL din Siria si Irak. Daca nu pot face asta, atunci ar trebui sa "lupte impotriva ...citeste mai departe despre "Statul Islamic il ameninta pe "apostatul" Putin intr-un nou clip de propaganda" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Statul Islamic Putin, #Statul Islamic ameninta Putin, #Statul Islamic Rusia , #Stiri International