Statul Islamic ia Franta peste picior: A bombardat un oras pustiu, nu exista victime

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 09:26
939 citiri
Statul Islamic ia Franta peste picior: A bombardat un oras pustiu, nu exista victime
Foto: Captura YouTube/The Telegraph/arhiva octombrie 2015

Aripa mediatica a gruparii teroriste Statul Islamic sustine ca obiectivele bombardate duminica de avioane franceze in orasul sirian Raqqa, fieful organizatiei jihadiste, au fost abandonate inainte de raiduri si nu s-au inregistrat victime.

Franta a intensificat raidurile aeriene impotriva retelei teroriste Statul Islamic, efectuand duminica raiduri aeriene asupra orasului sirian Raqqa, fieful organizatiei fundamentaliste sunnite si capitala califatului sau autoproclamat, relateaza CNN.

Franta isi razbuna mortii: Bombardamente masive asupra pozitiilor Statului Islamic din Siria

Potrivit Ministerului francez al Apararii, aviatia militara franceza a lansat duminica 20 de bombe de mari dimensiuni asupra orasului Raqqa, situat in nordul Siriei, distrugand un centru de comanda, un centru de recrutare, un depozit de munitie si o tabara terorista de antrenament.

Aripa mediatica a gruparii teroriste, Amaaq, a spus insa ca obiectivele distruse de aviatia franceza fusesera abandonate ...citeste mai departe despre "Statul Islamic ia Franta peste picior: A bombardat un oras pustiu, nu exista victime" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Franta Statul Islamic oras abandonat, #Franta bombardat Statul Islamic , #Stiri International