Statul Islamic, bataia de joc a Internetului. Cu umor inainte! Asa au aparut jihadistii cu cap de ratusca

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 14:12
805 citiri
Statul Islamic, bataia de joc a Internetului. Cu umor inainte! Asa au aparut jihadistii cu cap de ratusca
Foto: Twitter/Andrew Stroehlein

In timp ce hackerii de la Anonymous merg inainte cu razboiul cibernetic declarat Statului Islamic, internautii s-au alaturat miscarii si au dat nastere unui fenomen ciudat, dar plin de umor in acelasi timp.

Anonymous, noua lovitura pentru Statul Islamic: A inlocuit un site jihadist cu o reclama la ProzacRazboiul Anonymous cu Statul Islamic mai mult incurca decat ajuta? Interviu

Hackerii au promis sa inchida cat mai multe site-uri si conturi jihadiste, in vreme ce utilizatorii 4Chan, platforma unde oricine poate posta imagini si comentarii anonime, au decis sa lupta cu umor impotriva Statului Islamic, asezand, in Photoshop, peste capetele jihadistilor ratuste de jucarie, scrie The Telegraph.

"Luptatori ISIL photoshopati pe post de ratuste de jucarie. Pentru ca umorul bate teroarea", a scris un utilizator de Twitter, Andrew Stroehlein, pe reteaua de socializare.

Urmariti mai jos cateva dintre postarile care contin astfel de imagini:

ISIS fighters photoshopped as rubber ...citeste mai departe despre "Statul Islamic, bataia de joc a Internetului. Cu umor inainte! Asa au aparut jihadistii cu cap de ratusca" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Statul Islamic ratuste, #Statul Islamic ratuste jucarie, #Statul Islamic cap rata , #Stiri International