Statul Islamic ar folosi lupi singuratici in Europa, sa tina serviciile ocupate. Intre timp pune la cale atrocitati uriase

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 09:42
931 citiri

Statul Islamic se foloseste de lupi singuratici care comit atacuri nesofisticate, de mica amploare, in Europa, pentru a tine ocupate serviciile de informatii, in timp ce, in secret, pune la cale atrocitati uriase, a avertizat un judecator in domeniul combaterii terorismului.

Gruparea terorista a pus ochii pe Europa de aproape patru ani si a trimis zeci de jihadisti pe continent pentru a comite atacuri de tipul "lupilor singuratici", scrie The Telegraph.

Statul Islamic face recrutari - Mesajul primit de tineri in Bruxelles: Fa alegerea corecta in viata ta!

" (Strategia - n.red.) a servit la zapacirea tuturor agentiilor noastre. Exact ca o perdea de fum, le-a permis (jihadistilor - n.red.) sa se pregateasca in liniste", a declarat Marc Trevidic.

Strategia ar fi fost orchestrata de Abdelhamid Abaaoud, belgianul care a pus la cale masacrul din ...citeste mai departe despre "Statul Islamic ar folosi lupi singuratici in Europa, sa tina serviciile ocupate. Intre timp pune la cale atrocitati uriase" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Statul Islamic retea Europa, #Statul Islamic celule Europa , #Stiri International