Statul Islamic ar fi creat o toxina mortala: Atingi manerul usii de la masina si mori

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 17:28
1751 citiri

Abdelhak Khiame, seful departamentului contra-terorism din Maroc, avertizeaza ca Statul Islamic incearca sa produca arme biologice si chimice si ca ar avea ca tinta Europa.

Abdelhak Khiame a transmis ca agentia sa a descoperit la timp un posibil atac cu gaz mustar si ca Statul Islamic a creat o toxina care este letala daca este atinsa, informeaza The Sun.

"In ceea ce priveste armele chimice, am vazut cat de usor le este sa le fabrice. Substantele care au fost folosite in complotul descoperit de noi in februarie sunt disponibile in magazinele din Marea Britanie si din toata Europa. Ei pot sa foloseasca aceste substante foarte usor pentru a crea astfel de arme", a spus acesta.

Celula marocana descoperita de autoritati era formata din zece persoane. Agentii cred ca grupul crease gaz mustar. Intr-unul dintre borcanele descoperite de agenti se afla o substanta extrem de ...citeste mai departe despre "Statul Islamic ar fi creat o toxina mortala: Atingi manerul usii de la masina si mori" pe Ziare.com

#Statul Islamic toxina letala, #Statul Islamic arme biologice, #Statul Islamic arme chemice , #Stiri International