Statul Islamic ameninta Rusia intr-un nou clip de propaganda: Kremlinul va fi al nostru

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 10:55
1040 citiri
Statul Islamic ameninta Rusia intr-un nou clip de propaganda: Kremlinul va fi al nostru
Foto: captura YouTube

Statul Islamic a publicat pe Internet o inregistrare in care ameninta ca va lansa atacuri impotriva Rusiei "foarte, foarte curand".

Inregistrarea, apartinand Al-Hayat Media Center, divizia media in limbi straine a Statului Islamic, este in limba rusa si de foarte buna calitate, arata Mashable. A fost postata pe Internet miercuri si consta intr-un montaj din inregistrari mai vechi (executii ale Statului Islamic, imagini din atacurile de la Charlie Hebdo din Paris).

Statul Islamic ameninta ca va ataca Rusia: Foarte curand, sangele se va intinde ca un ocean

In plus, in clip apare si un barbat care canta, in ruseste: "curand, foarte curand, sangele se va intinde ca un ocean... Europa tremura. Rusia se stinge de o moarte distrugatoare".

Amenintarile impotriva Rusiei continua, Statul Islamic afirmand ca va "aduce inapoi Caucazul" si ca nu va mai permite ca "fortele intunecate" sa conduca "inca o data". "Kremlinul va fi al nostru", se mai arata in clip, "Uralii se vor intoarce", ...citeste mai departe despre "Statul Islamic ameninta Rusia intr-un nou clip de propaganda: Kremlinul va fi al nostru" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Statul Islamic ameninta Rusia, #Rusia amenintarin stat islamic, #teroristi rusi Stat Islamic, #Rusia Stat Islamic , #Stiri International