Statul Islamic ameninta, din nou, Portugalia - au fost intarite masurile de securitate

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 08:36
1029 citiri

Portugalia si-a intarit masurile de securitate, in special in aeroporturi, dupa publicarea unui mesaj neautentificat al gruparii jihadiste Statul Islamic.

In mesaj au fost lansate, din nou, amenintari impotriva Lisabonei, au informat, joi seara, serviciile de securitate portugheze, scrie AFP.

"Au fost luate masurile de securitate necesare, inclusiv in aeroporturi", dupa informatiile referitoare la acest mesaj, a declarat secretarul general al Serviciului de securitate interna a Portugaliei, Helena Fazenda, citata de agentia de presa Lusa.

Cum ameninta Statul Islamic Europa

Acest mesaj, atribuit jihadistilor si difuzat marti pe retelele sociale, care mentioneaza Portugalia ca tinta potentiala, nu a fost autentificat oficial, dar este luat in serios de autoritatile portugheze, potrivit jurnalului local Expresso.

Nivelul de alerta terorista din Portugalia a fost insa mentinut la un nivel moderat, trei pe o scara de cinci.

Autoritatile nu ...citeste mai departe despre "Statul Islamic ameninta, din nou, Portugalia - au fost intarite masurile de securitate" pe Ziare.com

#Portugalia amenintata Statul Islamic, #Statul Islamic ameninta Portugalia, #masuri securitate Portugalia , #Stiri International