Statul Islamic a scos un video apocalipitic. Cum arata "sfarsitul lumii" si unde se da batalia finala Video)

Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 11:35
1030 citiri
Statul Islamic a scos un video apocalipitic. Cum arata "sfarsitul lumii" si unde se da batalia finala Video)
Foto: Captura YouTube/The Old Television

Statul Islamic a lansat un nou clip de propaganda in care prezinta versiunea sa despre "sfarsitul lumii". In inregistrare, jihadistii avanseaza cu tancurile catre Roma, unde se da batalia finala dintre "cruciati" si "credinciosi".

Clipul a fost publiat sub numele "Intalnire la Dabiq", facand referite la locul in care se va da ultima batalie, si anume la Colosseum, relateaza The Mirror.

La inceputul filmarii apar un luptator ucis, sarutat de camarazii sau, un jihadist calare care aparent incearca sa para un soldat onorabil si mai multe grupuri de extremisti care nu isi arata, insa, chipul.

Statul Islamic face publica o noua inregistrare: Executati pentru "vrajitorie" (Video)

Apoi este prezentat un convoi de masini cae inainteaza spre Occident la apus, iar un barbat flutura steagul negru cu alb al Statului Islamic.

Pe ecran apare o harta, iar drapelul jihadist este suprapus pe tari precum Algeria, Libia, Egipt, Yemen si Irak. In continuare sunt ...citeste mai departe despre "Statul Islamic a scos un video apocalipitic. Cum arata "sfarsitul lumii" si unde se da batalia finala Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Statul Islamic amenintare, #Statul Islamic Roma, #Statul Islamic sfarsitul lumii , #Stiri International