Statistici ingrijoratoare: Copiii sub 3 ani fac mai multe vicitme decat teroristii, in SUA

Marti, 03 Mai 2016, ora 17:00
712 citiri
Statistici ingrijoratoare: Copiii sub 3 ani fac mai multe vicitme decat teroristii, in SUA
Foto: Pexels/ Somchai Kongkamsri

De la inceputul acestui an, in SUA au fost impuscate 23 de persoane de copii sub trei ani si niciuna de vreun terorist musulman, insa masuri de siguranta se iau fata de cei din urma.

In doar patru luni 18 copii s-au impuscat si cinci au impuscat alte persoane cu arme lasate nesupravegheate, potrivit Washington Post. 9 dintre copii care s-au impuscat accidental au si murit, la fel si doua dintre persoanele pe care le-au impuscat.

In doar 10 zile, din 20 aprilie pana pe 1 mai, s-au inregistrat sapte astfel de cazuri. Pe 20 aprilie, un baietel de doi ani din Indiana a gasit pistolul mamei sale, lasat in poseta pe bufet, si s-a impuscat mortal, iar a doua zi o fetita de un an din Kansas City s-a impuscat mortal cu pistolul tatalui ei, in timp ce acesta dormea.

Printre cele mai recente cazuri este cel al unui copil din Milwaukee care si-a ucis mama in timp ce conducea, dupa ce i-a gasit pistolul pe bancheta din spate. In februarie, un copil de trei ani din Alabama si-a ucis fratele ...citeste mai departe despre "Statistici ingrijoratoare: Copiii sub 3 ani fac mai multe vicitme decat teroristii, in SUA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SUA arme copii impuscati, #SUA musulmani , #Stiri International