Spionii americani sub ancheta: Congresul SUA investigheaza de ce nu au anticipat miscarile Rusiei

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 20:37
735 citiri

Congresul SUA a demarat o investigatie in legatura cu deficientele in activitatea serviciilor secrete americane care au fost prinse, din nou, pe picior gresit in privinta interventiei Rusiei in Siria.

Totodata, Congresul american si-a exprimat preocuparea fata de ritmul lent cu care spionajul a descifrat scopul si intentia ofensivei militare ruse, au declarat joi pentru Reuters surse din legislativul american.

La o saptamana dupa ce Rusia a intervenit in razboiul civil din Siria prin lansarea unei campanii de atacuri aeriene, comisiile pentru serviciile de informatii din Senatul si Camera Reprezentantilor SUA intentioneaza sa analizeze in ce masura comunitatea de spionaj a trecut cu vederea sau a judecat gresit semne critice de avertisment privind intentiile Moscovei in Siria.

Rusia trece la un alt nivel in Siria si lanseaza atacuri de pe mare (Video)

Aceasta noua ancheta survine dupa ce agentiile de informatii americane "au ratat" anexarea "neasteptata" a Crimeii de catre ...citeste mai departe despre "Spionii americani sub ancheta: Congresul SUA investigheaza de ce nu au anticipat miscarile Rusiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ancheta SUA spioni Rusia, #congres american ancheta spioni Rusia , #Stiri International