Sotiile celor mai temuti dictatori din lume: Ce viata duc Primele Doamne (Galerie foto)

Sambata, 18 Ianuarie 2014, ora 14:38
1191 citiri
Sotiile celor mai temuti dictatori din lume: Ce viata duc Primele Doamne (Galerie foto)
Foto: Business Insider

Se spune ca in spatele oricarui barbat grozav se afla o femeie grozava, dar cine se ascunde in umbra unor cunoscuti dictatori? Sotiile despotilor se confrunta frecvent cu rescoale politice, coruptie si chiar cu existenta altor neveste.

Una dintre cele mai cunoscute sotii de dictator este Prima Doamna a Coreei de Nord, Ri Sol-ju, aceasta fiind numita "Kate Middleton a tarii" de catre Global Post. Nu se cunosc foarte multe detalii despre aceasta, in afara faptului ca are in jur de 30 de ani si ca provine dintr-o familie instarita, relateaza Business Insider.

Totusi, unii jurnalisti sustin ca aceasta a dus un stil de viata promiscuu si ca dictatorul Kim Jong un a execuat mai multe persoane pentru a pastra secret acest aspect.

Asma al-Assad, sotia presedintelui sirian, este alaturi de dictator din anul 2000, timp in care averea lui Bashar al-Assad a depasit un miliard de dolari. Ea este de origine britanica, iar cei doi s-au cunoscut in Londra, ea lucrand ca bancher, iar Assad ...citeste mai departe despre "Sotiile celor mai temuti dictatori din lume: Ce viata duc Primele Doamne (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sotii dictatori, #sotie Bashar Assad, #sotie Kim Jong, #sotie presedinte Rwanda , #Stiri International