Sotii Bodnariu sunt pusi sub urmarire penala in Norvegia

Joi, 11 August 2016, ora 08:34
1229 citiri
Sotii Bodnariu sunt pusi sub urmarire penala in Norvegia
Foto: Flickr / L.C. Nottaasen

Sotii Bodnariu au fost pusi sub urmarire penala de procurorii norvegieni, pentru violente asupra copiilor. Cazul familiei Bodnariu din Norvegia, despartita de cei cinci copii la finalul lui 2015, a starnit ample dezbateri in spatiul public si a declansat un val de reactii in societatea romaneasca si nu numai.

Procurorii norvegieni au realizat o ancheta in paralel cu investigatia facuta de sistemul de Protectie a Copilului din Norvegia (Barnevernet). Acum, procurorii au stabilit ca Marius si Ruth Bodnariu sa fie pusi sub urmarire penala pentru violente in cresterea celor cinci copii ai lor, relateaza presa norvegiana citata de Adevarul.

Informatia a fost confirmata si de cei doi avocati ai familiei Bodnariu. "Sunt aduse acuzatii impotriva clientei mele pentru violente in educatia copiilor", a declarat avocata mamei, Ingrid Breistein. Potrivit acesteia, Ruth Bodnariu si-a recunoscut partial vina: "Clienta mea a recunoscut ca i-a mai lovit usor, cu palma, pe copii, inca de la prima ...citeste mai departe despre "Sotii Bodnariu sunt pusi sub urmarire penala in Norvegia" pe Ziare.com

#soti Bodanriu urmariti penal, #caz Bodnariu copii Norvegia , #Stiri International