Sotia lui Netanyahu a recunoscut ca a dat pe mancare sume uriase din banii israelienilor

Duminica, 16 Iunie 2019, ora 15:06
727 citiri
Sotia lui Netanyahu a recunoscut ca a dat pe mancare sume uriase din banii israelienilor
Foto: Arhiva Hepta

Sara, sotia premierului israelian Benjamin Netanyahu, a ajuns la o intelegere cu procurorii care au acuzat-o ca a fraudat bugetul statului, cheltuind fara drept circa 85.000 de euro din bani publici pe mese in restaurnate sau comandate in regim de catering.

De fapt, procurorii sustineau ca Sara Netanyahu a mintit atunci cand a sustinut ca resedinta premierului nu are bucatar si, in consecinta, a fost nevoita sa comande mancare de la restaurnat, pe banii contribuabililor, informeaza Times of Israel.

Potrivit datelor procurorilor, sotia premierului israelian ar fi cheltuit in acest fel 85.000 de euro. Sara Netanyahu a recunoscut, insa, ca a cheltuit doar 44.000 de euro si a acceptat sa returneze aproape 12.000 de euro. In plus, a fost de acord sa plateasca o amenda de aproape 3.000 de euro.

In schimbul recunoasterii, sotia premierului a scapat de acuzatiile de fraudare a bugetului de stat, fiind cercetata acum doar pentru ca ar fi profitat de eroarea comisa de o terta persoana.

Acordul dintre Sara Netanyahu si procurori a fost facut public duminica.

Aceasta nu este, insa, prima oara cand cuplul Netanyahu are astfel de probleme. In trecut, familia a platit daune unui majordom pe care, potrivt instantei, il tratase necorespunzator.

In plus, chiar premierul Netanyahu este cercetat in mai multe dosare pentru coruptie, frauda si abuz de incredere.

G.K. ...citeste mai departe despre "Sotia lui Netanyahu a recunoscut ca a dat pe mancare sume uriase din banii israelienilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sara Netanyahu inculpata frauda, #Sara Netanyahu proces mancare bani publici, #Sara Netanyahu recunoaste vina , #Stiri International