Sorin Ionita (EFOR): Nu exista solutii pentru criza imigrantilor

Duminica, 30 August 2015, ora 15:30
1358 citiri
Sorin Ionita (EFOR): Nu exista solutii pentru criza imigrantilor
Foto: Facebook / Freedom House

Liderii politici nu stiu ce e de facut in cazul crizei imigrantilor si, in general, solutie nu prea exista, spune Sorin Ionita, presedintele Expert Forum (EFOR), care este de parere ca ne vom confrunta cu aceasta realitate mult timp de acum inainte.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Sorin Ionita remarca nivelul foarte scazut al discutiilor pe acest subiect in societatea romaneasca, unde au inceput sa se propage diverse teme xenofobe, si afirma ca presedintele Klaus Iohannis ar putea iesi public, desi Romania inca nu este afectata de aceasta criza, dar ca "sa le dea romanilor un mesaj ca e cazul sa fie mai putin isterici, mai putin egoisti si sa chibzuiasca mai mult inainte de a vorbi", mai ales ca Romania este stat membru UE si va trebui sa dea dovada de responsabilitate in cazul care se vor lua anumite decizii.

Putea fi anticipata, prevenita aceasta criza? Se puteau lua anumite masuri inainte sa se ajunga in situatia actuala?

Nu prea ai cum sa prevezi genul asta de crize,... citeste mai departe despre "Sorin Ionita (EFOR): Nu exista solutii pentru criza imigrantilor, sa chibzuim mai mult inainte de a vorbi Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sorin Ionita criza imigranti, #Romania criza imigranti, #solutii criza imigranti , #Stiri International