Soldatii americani din Moldova starnesc controverse. Ministrul Apararii: Iesiti din transee, razboiul s-a terminat!

Joi, 05 Mai 2016, ora 10:37
741 citiri
Soldatii americani din Moldova starnesc controverse. Ministrul Apararii: Iesiti din transee, razboiul s-a terminat!
Foto: Facebook/Anatol Salaru

Ministrul Apararii din Republica Moldova, Anatol Salaru, ii raspunde socialistului Igor Dodon ca razboiul s-a terminat in 1945, asa ca e cazul sa "iasa din transee". Replica vine dupa ce Dodon s-a aratat scandalizat de prezenta militarilor americani pe teritoriul tarii.

"Ar trebui sa aiba cateodata si decenta. Chiar daca politicienii mint cate o data, ar fi bine sa fie limitat, pentru ca la un moment dat nu mai poti face diferenta (...) Armata americana a venit in baza unui acord bilateral. Si-au adus tot, nu consuma nimic de la noi. Cu totul de la ei au venit", a explicat ministrul Salaru intr-o emisiune la TVR Moldova, informeaza Agora.md.

Totodata, ministrul Apararii i-a cerut liderului Partidului Socialist sa poarte discutii la Moscova pentru ca Rusia sa recunoasca neutralitatea Republicii Moldova si sa isi retraga trupele, promitandu-i ca daca va reusi, "ii va face monument din tanc".

"Acesti militari americani nu incarca neutralitatea, pentru ca au venit si pleaca. Vin ...citeste mai departe despre "Soldatii americani din Moldova starnesc controverse. Ministrul Apararii: Iesiti din transee, razboiul s-a terminat!" pe Ziare.com

#Salaru Dodon transee, #militari americani Moldova Dodon , #Stiri International