SOD Rise, rulota 4x4 ultra luxoasă pregătită pentru apocalipsă

Marti, 21 Decembrie 2021, ora 00:32
902 citiri
SOD Rise, rulota 4x4 ultra luxoasă pregătită pentru apocalipsă
Rulota de lux/ FOTO:Stone Offroad Design

Pentru turiştii care doresc să îmbine confortul unei camere de hotel cu mobilitatea unei rulote, există numeroase start-up-uri specializate în personalizarea şi dezvoltarea autoutilitarelor pentru a le transforma în mini-apartamente de lux. Este cazul companiei germane Stone Offroad Design (SOD), specializată în adaptarea autoutilitarelor Volkswagen Grand California.

Chiar dacă înseamnă îmbinarea confortului cu mobilitatea, de ce să te limitezi la drumuri gata făcute? Și ce te faci în caz ded Apocalipsă? Acesta este motivul pentru care Stone Offroad Design a mizat de această dată nu pe o dubă simplă, ci pe un vehicul de teren monstruos: Mercedes Benz Unimog.

Tracțiune integrală, motor de 400 de cai putere, Unimog este monstru pe roți folosit ca tractor agricol, vehicul militar, precum și de către pompieri și unele forțe de poliție. Concurent al lui Hummer, 4x4-ul este așadar mai obișnuit să meargă prin nămol, decât pe asfalt.

Cel mai luxos tractor din lume

SOD Rise 4x4 este așadar un Unimog transformat într-o rulotă de ultra lux, care s-ar potrivi mai degrabă în deșertul afgan decât într-o parcare liniștită de lângă plajă.

Un micro-apartament într-un vehicul. Compania oferă mobilier și decorațiuni de designer, un sistem multimedia complet și încălzire prin pardoseală.

Dacă sunteți tentat să vă conduceți singur camera de hotel sus pe un munte, versiunea cu șase cilindri costă totuși 899.900 de euro. Dar, în cazul unei apocalipse, s-ar putea să nu regretați această investiție . ...citeste mai departe despre "SOD Rise, rulota 4x4 ultra luxoasă pregătită pentru apocalipsă" pe Ziare.com

#Stone Offroad Design, #rulota de lux, #acocalipsa, #Mercedes Benz Unimog , #Stiri International