Ultima sansa de pace: Soarta Ucrainei se transeaza acum la Minsk

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 23:39
1288 citiri
Ultima sansa de pace: Soarta Ucrainei se transeaza acum la Minsk
Foto: Twitter/ @RT_com

Presedintii Rusiei, Ucrainei si Frantei - Vladimir Putin, Petro Porosenko si Francois Hollande - si cancelarul german Angela Merkel se intalnesc, miercuri seara, in capitala belarusa Minsk, pentru discutii menite sa puna capat conflictului din Ucraina.

Intalnirea de la Minsk se desfasoara dupa numele "formatul din Normandia", aluzie la discutiile dintre cei patru lideri, desfasurate in luna iunie, cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la debarcarea din Normandia, din Al Doilea Razboi Mondial.

Ziare.com va prezinta, in format LIVE TEXT principalele evenimente si declaratii:

23:12 - La randul sau, viceministrul rus de Externe, Grigori Karasin, a spus ca negocierile "formatului de la Normandia" pentru a rezolva criza din Ucraina ar putea dura pana joi dimineata.

23:10 - Serghei Lavrov a mai spus ca semnarea documentului comun dupa discutiile de la Minsk va avea loc cel mai probabil joi, nu in decursul acestei seri.

23:00 - Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a ...citeste mai departe despre "Ultima sansa de pace: Soarta Ucrainei se transeaza acum la Minsk - LIVE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intalnire Merkel Hollande Putin, #intalnire Minsk, #discutii pace Ucraina Minsk, #Merkel Hollande Putin Minsk , #Stiri International