Situatie disperata in Rusia: Iata cat au ajuns sa coste alimentele

Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 10:36
1353 citiri
Situatie disperata in Rusia: Iata cat au ajuns sa coste alimentele
Foto: Business Insider

Sanctiunile dictate de Occident asupra Rusiei si scaderea pretului petrolului se resimt cel mai mult asupra cetatenilor. Acestia sunt alarmati de faptul ca preturile au luat-o razna si astfel au ajuns sa plateasca sume uriase pentru a supravietui.

Ajunsi in pragul disperarii din cauza cresterii preturilor alimentelor, rusii au inceput sa publice pe retelele de socializare imagini din magazine pentru a demonstra cu ce probleme se confrunta, potrivit Business Insider.

Rusia era una dintre tarile cu cele mai mici preturi la alimente, numai ca situatia s-a modificat radical in ultimele luni, iar magazinele au operat scumpiri in masa.

Astfel, o bucata de branza de 230 de grame costa 146 de ruble (aproximativ 8 lei), aproape dublu fata de pretul din urma cu cateva luni.

Un alt rus a ramas socat in momentul in care a observat ca pretul unui kilogram de pepene a ajuns la 381 de ruble (aproximativ 22 lei). "Pepene? Nu, n-am nevoie. Cumva voi supravietui si fara el!", a reactionat ...citeste mai departe despre "Situatie disperata in Rusia: Iata cat au ajuns sa coste alimentele" pe Ziare.com

#preturi alimente Rusia, #majorari preturi alimente Rusia, #criza financiara rusia , #Stiri International