Sistemul public de sanatate din Marea Britanie este in pragul colapsului

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 18:18
890 citiri
Sistemul public de sanatate din Marea Britanie este in pragul colapsului
Foto: Facebook Theresa May

Crucea Rosie descrie o "criza umanitara", medicii deplang conditii demne de "lumea a treia": sistemul public de sanatate NHS, mandrie a tarii din anul 1948, trece printr-o criza fara precedent in aceasta iarna, situatie cu care este la curent si sefa guvernului, Theresa May, relateaza sambata France Presse.

O fotografie a unui baietel de 22 de luni, Jack, a facut turul retelelor sociale si a fost publicata pe prima pagina a cotidianului Daily Mirror. In lipsa unui pat, micutul doarme pe o patura asezata pe doua scaune de plastic de culoare rosie. In ciuda unei suspiciuni de meningita, el a asteptat cinci ore la serviciile de urgenta inainte de a fi vazut de un medic.

Ca in fiecare iarna, Serviciul National de Sanatate (NHS) din Marea Britanie este "la un pas de colaps", potrivit medicilor si organizatiilor spitalicesti. Sistemul de sanatate gratuit, al cincilea cel mai mare angajator la nivel mondial (1,5 milioane de angajati), este o institutie sacra. "Religia noastra ...citeste mai departe despre "Sistemul public de sanatate din Marea Britanie este in pragul colapsului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem sanatate Marea Britanie colaps , #Stiri International