Sex pervers cu Trump la Moscova? Un fost spion MI6 se afla la originea controversatului raport

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 08:13
814 citiri
Sex pervers cu Trump la Moscova? Un fost spion MI6 se afla la originea controversatului raport
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Un fost agent al serviciilor secrete britanice reconvertit in consultant este autorul controversatului raport privind presupuse legaturi intre presedintele american ales, Donald Trump, si Rusia.

Acest raport, care contine numeroase informatii neverificate si care face referire la materiale compromitatoare despre Donald Trump, in special existenta unei inregistrari video cu caracter sexual implicand prostituate sau schimbul de informatii timp de aproape un deceniu cu Kremlinul, a fost publicat marti de website-ul BuzzFeed.

Documentul de 35 de pagini, despre care Donald Trump a afirmat miercuri ca sunt "stiri false" si ca "aceste lucruri nu s-au intamplat niciodata", a fost redactat, potrivit Wall Street Journal, de Christopher Steele, un director al cabinetului londonez de consultanta Orbis Business Intelligence pentru care lucreaza fosti agenti secreti.

Christopher Steele, 52 ...citeste mai departe despre "Sex pervers cu Trump la Moscova? Un fost spion MI6 se afla la originea controversatului raport" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sex pervers Trump prostituate Moscova, #Trump sex Moscova video , #Stiri International