Separatistii din estul Ucrainei incep sa retraga tancurile de pe linia frontului

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 13:11
810 citiri
Separatistii din estul Ucrainei incep sa retraga tancurile de pe linia frontului
Foto: Arhiva Ziare.com

Separatistii prorusi din estul Ucrainei au dat asigurari sambata ca au inceput retragerea tancurilor de pe linia frontului, intr-un gest menit sa consolideze regimul de incetare a focului in regiunea unde conflictul ce dureaza de 17 luni a facut peste 8.000 de morti.

"Un convoi de tancuri tocmai a luat directia noului loc de stationare, la o distanta de 15 kilometri de linia frontului", a anuntat agentia oficiala a republicii separatiste Lugansk, potrivit AFP.

Decizia care ar putea infuria separatistii prorusi din UcrainaAcum ca Rusia a intrat in razboiul din Siria, in Ucraina e liniste: Se stinge conflictul separatist?

Retragerea tancurilor si a pieselor de artilerie de calibru mai mic de 100 mm dintr-o zona de 15 kilometri, de o parte si alta a liniei frontului, a fost convenita in aceasta saptamana intre partile implicate in conflict.

In acelasi timp, rebelii din republica separatista vecina ...citeste mai departe despre "Separatistii din estul Ucrainei incep sa retraga tancurile de pe linia frontului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#retragere tancuri separatisti, #tancuri front Ucraina , #Stiri International