Senatorul John McCain, interzis in Rusia - cine se mai afla pe lista neagra a lui Putin

Joi, 19 Martie 2015, ora 14:29
889 citiri
Senatorul John McCain, interzis in Rusia - cine se mai afla pe lista neagra a lui Putin
Foto: Liberty Voice

Rusia a emis noi sanctiuni personale, joi, ce vizeaza 200 de persoane cunoscute pentru actiunile si pozitiile anti-ruse. Printre persoanele vizate se numara senatorul american John McCain si Caroline Atkinson, adjunctul consilierului prezidential pe probleme de securitate nationala.

Cele 200 de persoane aflate pe lista publicata joi de popularul cotidian Izvestia sunt vizate de inghetarea conturilor si interdictia de calatorie in Rusia, scrie Russia Today. Publicatia Izvestia a citat o sursa din administratia prezidentiala, insa Ministerul rus de Externe a refuzat sa comenteze noile sanctiuni.

Pe noua lista se afla in special politicieni, functionari publici si alte persoane publice cunoscute pentru activitatile anti-ruse fatise. Pe lista s-ar mai afla consilierii prezidentiali Daniel Pfeiffer si Benjamin Rhodes, liderul democratilor din Senat, Harry Reid, presedintele Camerei Reprezentantilor, John Boehner, presedintele comitetului senatorial pentru Relatii Externe, Robert... citeste mai departe despre "Senatorul John McCain, interzis in Rusia - cine se mai afla pe lista neagra a lui Putin" pe Ziare.com

#Rusia sanctiuni John McCain, #Rusia sanctiuni politicieni americani , #Stiri International