Senator republican: Cu Trump presedinte, Statele Unite risca al Treilea Razboi Mondial

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 07:50
972 citiri

Cu amenintarile sale impotriva anumitor tari, presedintele american, Donald Trump, risca sa puna Statele Unite "pe drumul celui de-al Treilea Razboi Mondial", a afirmat influentul senator republican Bob Corker.

"Ma ingrijoreaza" si "ar trebui sa ii ingrijoreze pe toti cei care iubesc tara noastra", a adaugat acest fost partizan al lui Donald Trump intr-un interviu publicat duminica de NYT care nu precizeaza fraza exacta a senatorului.

Inainte de acest violent atac, foarte respectatul senator in varsta de 65 de ani a comentat ca "este o rusine ca Casa Alba a devenit un centru de ingrijire pentru adulti", dupa ce dimineata fusese tinta unor mesaje depreciative pe Twitter ale presedintelui american.

It's a shame the White House has become an adult day care center. Someone obviously missed their shift this morning.- Senator Bob Corker (@SenBobCorker) October 8, 2017

"Senatorul Bob Corker m-a 'implorat' sa il sustin pentru realegerea sa in Tennessee. Am spus 'NU' si a renuntat (spunand ca nu poate castiga fara... sprijinul meu) ", a afirmat Donald Trump.

Senator Bob Corker "begged" me to endorse him for re-election in Tennessee. I said "NO" and he dropped out (said he could not win without...- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 8, 2017

"De asemenea, a vrut sa fie secretar de stat si i-am spus 'NU, MULTUMESC'", a continuat liderul administratiei de la Washington, adaugand ca senatorul Corker "este raspunzator in mare masura pentru teribilul acord cu Iranul!" privind programul sau nuclear.

Bob Corker gave us the Iran Deal, & that's about it. We need HealthCare, we need Tax Cuts/Reform, we need people that can get the job done!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 8, 2017

"In consecinta, ma astept ca Corker sa fie o voce negativa si sa se puna in calea agendei noastre. N-avea stofa sa fie candidat", a incheiat Donald Trump, fara alte precizari.

Presedintele american a facut aluzie fara indoiala la declaratiile de miercuri ale senatorului care a afirmat ca Statele Unite nu se prabusesc in haos numai datorita secretarului de stat Rex Tillerson, ministrului apararii Jim Mattis si secretarului general al Casei Albe John Kelly.

Bob Corker este membru al Senatului Statelor Unite din ianuarie 2007. La 26 septembrie, a anuntat ca nu va mai candida pentru al treilea mandat la legislativele din noiembrie 2018.

Din 2015, el este presedintele Comisiei senatoriale pentru afaceri externe, ocupand astfel un loc cheie in mai multe d... citeste mai departe despre "Senator republican: Cu Trump presedinte, Statele Unite risca al Treilea Razboi Mondial" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bob Corker Donald Trump , #Stiri International