Seful spionilor SUA dezminte ca serviciile americane s-ar fi aflat in spatele scandalului "sex cu Trump la Moscova"

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 12:39
799 citiri
Seful spionilor SUA dezminte ca serviciile americane s-ar fi aflat in spatele scandalului "sex cu Trump la Moscova"
Foto: Facebook/Donald Trump

Directorul Comunitatii de Informatii americane, James Clapper, i-a transmis presedintelui ales Donald Trump ca este consternat dupa scurgerea in presa a unui document privind presupuse legaturi ale lui Trump cu Rusia si a dat asigurari ca serviciile sale nu s-au aflat la originea acestui text si a difuzarii sale.

Potrivit presei americane, un fost agent al serviciilor secrete britanice ar fi autorul acestui raport, asupra caruia sefii serviciilor de informatii americane i-au informat la sfarsitul saptamanii trecute pe presedintele in exercitiu Barack Obama, dar si pe Donald Trump.

James Clapper a precizat ca a discutat cu Donald Trump miercuri cu privire la aceste informatii care vorbesc despre o legatura intre presedintele ales si Kremlin, precum si cu privire la existenta unei inregistrari video cu prostituate, care a fost filmata clandestin de serviciile ruse in scop de santaj.

"In aceasta seara, am avut ocazia sa vorbesc cu presedintele ales Donald Trump, pentru a evoca ...citeste mai departe despre "Seful spionilor SUA dezminte ca serviciile americane s-ar fi aflat in spatele scandalului "sex cu Trump la Moscova"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sef servicii SUA Trump, #sef servicii SUA scandal Trump, #sef servicii SUA Trump sex , #Stiri International