Seful serviciului german de informatii interne: Islamistii recruteaza migranti din centrele pentru refugiati

Duminica, 14 August 2016, ora 13:40
1058 citiri
Seful serviciului german de informatii interne: Islamistii recruteaza migranti din centrele pentru refugiati

Seful serviciului german de informatii interne (BfV), Hans-Georg Maassen, a declarat ca au fost inregistrate sute de incercari ale islamistilor radicali de a recruta migranti gazduiti in centrele pentru refugiati din tara, relateaza duminica DPA.

"Avem informatii privind peste 340 de astfel de incidente", a declarat seful Biroului Federal pentru Protectia Constitutiei, Hans-Georg Maassen, pentru DPA. "Acestea sunt insa numai cazurile cunoscute de noi. Presupunem ca exista mai multe astfel de incercari", a mai spus el.

Angajati de la centrele pentru refugiati din Germania ne-au informat in legatura cu aceasta situatie, a mai spus Maassen.

"Suntem ingrijorati ca salafistii si alti islamisti isi promoveaza cauza in centrele de azil", a spus oficialul german, referindu-se la o miscare ultraconservatoare sunnita.

"Stim ca exista foarte multi barbati tineri de ...citeste mai departe despre "Seful serviciului german de informatii interne: Islamistii recruteaza migranti din centrele pentru refugiati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#refugia i Germania, #islami ti radicali Germania , #Stiri International