Seful Facebook ia atitudine in fata lui Trump: Ca multi dintre voi, sunt ingrijorat. Suntem o natiune de imigranti

Sambata, 28 Ianuarie 2017, ora 19:41
5832 citiri
Seful Facebook ia atitudine in fata lui Trump: Ca multi dintre voi, sunt ingrijorat. Suntem o natiune de imigranti
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Seful Facebook, Mark Zuckerberg, a reactionat dupa ce Donald Trump a semnat ordinul prin care este blocat accesul refugiatilor si imigrantilor din unele tari musulmane in SUA, exprimandu-si ingrijorarea fata de efectele noilor masuri si amintind faptul ca America este "o natiune de imigranti".

"Strabunicii mei au venit din Germania, Austria si Polonia. Parintii Priscillei (sotia lui Mark Zuckerberg - n.red.) au fost refugiati din China si Vietnam. Statele Unite sunt o natiune de imigranti si ar trebui sa fim mandri de acest lucru. Ca multi dintre voi, sunt ingrijorat de impactul ordinelor executive recente semnate de presedintele Trump.

Trebuie sa mentinem siguranta in aceasta tara, dar ar trebui sa facem acest lucru concentrandu-ne pe oamenii care reprezinta intr-adevar o amenintare", a scris Zuckerberg pe Facebook luand pentru prima data atitudine in fata politicilor controversate ale lui Trump.

Reactii din intreaga lume dupa ordinul lui Trump: Ati uitat de Zidul Berlinului / SUA sunt o natiune de imigranti / Si eu as face la fel!

Aplicarea unor astfel de restrictii dincolo de cei care constituie amenintari reale ar avea ca rezultat diminuarea sentimentului de siguranta pentru toti americanii "ca urmare a deturnarii resurselor, in timp ce milioane de oameni fara documente legale care nu reprezinta o amenintare vor trai cu frica deportarii", a mai spus el.

Presedintele Donald Trump a semnat vineri un ordin prin care le interzice accesul in SUA refugiatilor sirieni pentru o perioada nedeterminata, precum si cetatenilor din alte sase state musulmane pentru urmatoarele trei luni.

Citeste mai mult: Trump interzice intrarea in SUA a refugiatilor, dar si a cetatenilor din sapte tari musulmane UPDATE - Reactii de ingrijorare din toata lumea

C.S. ...citeste mai departe despre "Seful Facebook ia atitudine in fata lui Trump: Ca multi dintre voi, sunt ingrijorat. Suntem o natiune de imigranti" pe Ziare.com

#Mark Zuckerberg Donald Trump ordin imigranti, #Donald Trump refugiati , #Stiri International